musefoodtech.com.tr

Haber & Makaleler

Pastörize Süt Üretimi

Pastörize süt, tüketimi güvenli ve ürünün buzdolabında muhafaza edilmesi durumunda birkaç gün depolanabilir olmalıdır. Ürünün tat ve aroması, besin değeri ve diğer özellikleri üretildiği çiğ

Devamını Oku »

Homojenizasyon Nedir?

Homojenizasyon Nedir? Homojenizasyon terim olarak, birbiriyle çözünmeyen iki veya daha fazla fazın tek faz haline getirilip birbiri içinde çözünmesi anlamına gelir. Buna en iyi örnek

Devamını Oku »

Pastörizasyon Nedir ?

Genellikle gıda sektörü için kullanılan pastörizasyon terimi, besin içerisindeki zararlı (patojenik) bakterileri sıcaklıkla elimine etmeyi ifade eder. Farklı ürünler için farklı şartlarda pastörizasyon yöntemleri mevcuttur.

Devamını Oku »
';