Montaj fabrikamızın test aşamasının gerçekleşeceği biriminde yapılır. Her parçanın bir kez daha denetlendiği montaj aşaması tamamlanınca makina çalıştırılarak denenir. Üretim süreçleri boyunca birçok kez kalite kontrolü gerçekleştirilen her parçanın bir kez de birlikte ve uyum içinde çalışması denetlenir. Montaj ve test aşamalarından sonra makinanızın fabrikaya nakliyesi yapılır ve kurulur.

Sizlere hep daha iyisini sunmayı hedefleyen ekibimiz, yeni projeler üzerinde çalışıyor, var olan projeleri geliştiriyor.

Satın aldığınız makinaları satış sonrası destek hizmetimizle güvenceye alıyor, sizi asla yarı yolda bırakmıyoruz.

Musefoodtech yaptığı tüm makina satışlarında makinalarinin verimli çalışabilmesi için müşterilerine kullanıcıya özel operatör ve teknisyen eğitimi vermektedir. Eğitimler Musefoodtech fabrika tesislerinde uzman ve eğitimli personelimiz tarafından verilmektedir. Eğitimler birebir müşteriye özel verilmektedir. Eğitim süresi yaklaşık olarak 1 haftadır. Eğitimini başarıyla tamamlayan personele Musefoodtech tarafından “Musefoodtech operatörü “ sertifikas› verilmektedir. Bu sertifikayı almaya hak kazanan her Musefoodtech operatörü makinay› daha verimli kullanacaktır.

Yaptığımız başarılı işlerle sektörün önemli isimlerinin tek tercihiyiz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla daima çalıştığımız firmaların beğenisini kazanıyoruz. Kaliteli işler yapıyoruz, alanının en iyileriyle çalışmanın gururunu yaşıyoruz. Referanslarımız kalitemizin yaşayan belgesidir.

http://www.musefoodtech.com/